Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، مراسم اختتامیه شانزدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ ایران در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات برگزار شد.

جمشید صباغ‌زاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، در ابتدای این مراسم با تاکید بر جایگاه ربات در زندگی بشر، بیان کرد: امروز روی ظرفیت ربات‌ها در دنیا حساب ویژه‌ای باز شده‌است و کشورهایی مانند چین که نیروی انسانی زیادی نیز دارند، همچنان بر گسترش حوزه رباتیک توجه دارند؛ زیرا ربات را به عنوان فزاینده دقت در کار برمی‌شمارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی مفتخر است که پس از دو سال تعطیلی آموزش، توانست رویداد بزرگ شانزدهمین دوره از مسابقات ربوکاپ ایران را با مشارکت جوانان نخبه از سراسر کشور برگزار کند. 

صباغ‌زاده نیاز امروز دانشگاه‌های کشور را رشته‌های موضوعی دانست و گفت: موضوعات مورد نیاز در سطح جامعه دیگر در دانشگاه‌های ما تدریس نمی‌شود؛ لذا ما در دانشگاه آزاد اسلامی اقدام به تاسیس دانشکده‌های موضوعی در زمینه‌های مختلف کردیم. یکی از چهار دانشکده‌ موضوعی ما در واحد علوم و تحقیقات، دانشکده موضوعی رباتیک است. 

در بخشی دیگری از این مراسم، مرتضی موسی‌خانی، رئیس کمیته ملی ربوکاپ و مسئول شانزدهمین دوره از مسابقات بین‌المللی ربوکاپ ایران، برگزاری این رویداد را بدون حمایت دانشگاه آزاد اسلامی غیرممکن دانست و گفت: چناچنچه اگر موفق به برگزاری این مسابقات نمی‌شدیم، بیم آن می‌رفت جریان ربوکاپ کشور تحت تاثیر کرونا و آموزش مجازی مغفول باقی بماند؛ به همین منظور از دکتر طهرانچی که بلافاصله پس از حضوری‌شدن آموزش، دستور برگزاری این دوره از مسابقات رباتیک را صادر کرد، تشکر می‌کنم. 

وی اضافه کرد: ۱۳۵ تیم در دو بخش بزرگسال و دانش آموزی واجد شرایط شدند و در ۱۸ لیگ در زمینه‌های ربات‌های پرنده، صنعتی، فوتبالیست، امدادگر و شبیه‌سازی دو بعدی به رقابت با یک‌دیگر پرداختند. 

موسی‌خانی تصریح کرد: همواره با حضور در میادین هوش مصنوعی، احساس یک پارادوکس عجیبی می‌کنم و آن عبارت است از این‌که جوانانی پرانگیزه در سنین کم توانسته‌اند افتخارات بزرگی را کسب کنند که این موجب می‌شود بنده خود را در برابر آنان کوچک ببینم. 

وی در پایان بیان کرد: جوانانی مانند امید بخشنده و مانی غفاری از نخبگان هوش مصنوعی ایران در عرصه‌های علمی جهانی هستند که امیدواریم شما عزیزان نیز ذیل منویات مقام معظم رهبری با استفاده از چنین ظرفیت‌های عظیمی در این حوزه بدرخشید.

گفتنی است اختتامیه مسابقات ربوکاپ آزاد با حضور یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار و از تیم‌های برتر این رقابت‌ها تقدیر شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1139378 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات ربوکاپ ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۳۹۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نهمین دوره مسابقات روباتیک دانش‌آموزی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، نهمین دوره مسابقات روباتیک دانش‌آموزی انتخابی مسابقات جهانی، روز‌های ۱۲ و ۱۳ اردیبهشت در دانشگاه تهران برگزار می‌شود. در این مسابقات ۱۳۴۰ دانش‌آموز در ۲۶ دسته از جمله مسیریاب، جنگجو، حل ماز، برنامه نویسی، آتش نشان و مین‌یاب شرکت دارند.

مراسم اختتامیه مسابقات نیز ۲۰ اردیبهشت، در پردیس اصلی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

گفتنی است دانش‌آموزان سراسر کشور در صورت کسب مقام در این مسابقات، مجوز حضور در دوره‌های تخصصی آمادگی مسابقات جهانی رباتیک ۲۰۲۴ را کسب می‌نمایند.

دوره‌های آمادگی شرکت در مسابقات جهانی ۲۰۲۴ از هفته پایانی خرداد در دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار می‌شود و کمیته ارزیابی حداکثر تا پایان تیر ماه اعضای اصلی تیم جهانی را انتخاب خواهند کرد.

لازم به ذکر است پیش از این تیم جهانی روباتیک دانش‌آموزی موفق به کسب مقام سوم جهان در مسابقات ۲۰۱۹ مالزی و مقام نایب قهرمانی در مسابقات ۲۰۲۲ هند و ۲۰۲۳ چین شده بود.

سال گذشته نیز نوجوانان نخبه کشور در مالزی قهرمان آسیا شدند.

دیگر خبرها

  • پیروزی نوشاد عالمیان در مسابقات تنیس روی میز عربستان
  • رقابت قرآنی ۶۰۰ دانش آموز استان مرکزی
  • شانزدهمین دوره مسابقات قرآنی طرح قدس در بندرانزلی آغاز به کار کرد
  • برگزاری نهمین دوره مسابقات روباتیک دانش‌آموزی
  • رقابت دانش آموزان البرزی در مسابقات قرآن و عترت
  • مقام نخست دو دانش آموز تویسرکانی در مسابقات روبوکاپ آزاد کشور
  • رقابت قرآنی ۱۲۰۰ دانش‌آموز و معلم در کهگیلویه و بویراحمد
  • مسابقه مناظره دانش‌آموزی توسط جهاد دانشگاهی مازندران در ساری برگزار شد
  • لزوم هدایت درست انتخاب رشته دانش آموزان در دانشگاه‌
  • رقابت داوطلبان شانزدهمین دوره المپیاد علوم پزشکی در دانشگاه آزاد یزد