Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، پنجاه و نهمین جلسه شورای اقتصاد دانش بنیان و سرمایه‌گذاری دانشگاه آزاد اسلامی عصر امروز (یکشنبه ۲۶ دی ماه) به ریاست محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و با دستور جلسه بررسی گزارش توجیهی احداث پالایشگاه کوچک برگزار شد.

طهرانچی در این جلسه با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال ایجاد بستر تجربی برای جذب فناوری و تولید دانش فنی است، گفت: همانطور که دانشگاه‌های علوم پزشکی برای ارتقاء امور آموزشی، پژوهشی و مهارتی دانشجویان رشته‌های مربوطه، بیمارستان‌های آموزشی و پژوهشی راه‌اندازی می‌کنند، دانشگاه آزاد اسلامی نیز تلاش دارد برای سایر رشته‌ها محیط عملی فراهم کند، از این رو یکی از طرح‌های پیشنهاد شده، احداث پالایشگاه کوچک توسط واحد علوم و تحقیقات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: این طرح یک گام جدید در دانشگاه آزاد اسلامی و تجربه جدیدی برای درگیر شدن مجموعه دانشی حوزه نفت و پتروشیمی با محیط‌های کاری است. از این رو، برای احداث این پالایشگاه ابعاد بزرگی در نظر نگرفتیم و هزینه‌ای که قرار است برای این طرح انجام شود، هزینه‌ای مولد خواهد بود و به نوعی خرید دانش فنی قابل تکثیر به حساب می‌آید.

وی با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در هر استان توسعه خلق تکنولوژی و فناوری را در دستور کار خود قرار داده است، اظهار داشت: تاکنون طرح‌های تولید بذر هیبرید در دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان و تولید بایوپلاستیک در دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی آغاز شده و این روندی است که این دانشگاه برای ورود به عرصه خلق فناوری در پیش گرفته است.

عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی افزود: از آنجایی که کشور ما یکی از کشورهای نفت خیر به حساب می‌آید و دانشگاه آزاد اسلامی به ویژه واحد علوم و تحقیقات از توان علمی و پژوهشی بالایی در این حوزه برخوردار است، طرح احداث پالایشگاه کوچک به عنوان یک پروژه میانی می‌تواند به تثبیت و ارتقاء واحد علوم و تحقیقات در جایگاه جذب و خلق فناوری کمک شایانی داشته باشد، بنابراین تلاش داریم تا با ایجاد یک پالایشگاه تولیدی آموزشی علاوه بر آموزش و مهارت آموزی به دانشجویان رشته های نفت و پتروشیمی و سوق دادن پایان‌نامه‌ها و رساله های مرتبط به سمت نیازهای این صنعت، محصولات دانش بنیان تولید شده را در این پالایشگاه مورد استفاده قرار دهیم.

طهرانچی خاطرنشان کرد: دانشگاه تاکنون در تکنولوژی خط تولید ورود نکرده و طرح احداث پالایشگاه کوچک نخستین تجربه دانشگاه آزاد اسلامی در این زمینه خواهد بود که با اجرایی شدن آن دانشجویان پتروشیمی قادر خواهند بود تا در فضای حقیقی ضمن آموزش های تئوری، تجربه عملی نیز به دست آورند و از نزدیک تجربه کنند که چگونه می توان یک پالایشگاه را مدیریت کرده و فعالیت های آن را توسعه داد. اجرایی شدن این طرح، توانایی فوق العاده آموزشی و پژوهشی برای دانشگاه آزاد اسلامی به همراه خواهد داشت. 

موافقت با راه اندازی پالایشگاه کوچک توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پایان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با اجرای این طرح و احداث پالایشگاه کوچک تولیدی آموزشی، «دانشکده نفت» را به «فناورکده نفت» ارتقاء خواهد داد و تکنولوژی و فناوری های مورد نیاز را تولید خواهد کرد. این طرح به پایایی و پویایی تیم های علمی دانشگاه آزاد اسلامی در کسب و خلق فناوری منجر شده و دانشگاه را به خالق تکنولوژی تبدیل کرده، به طوری که دانشگاه نسل فناور معنا پیدا می کند.

 در ادامه این جلسه، با کلیات راه اندازی پالایشگاه کوچک توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات در قالب یک «شرکت پروژه» موافقت و مقرر شد تا دبیرخانه شورای اقتصاد و سرمایه گذاری دانش بنیان، معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری و واحد علوم و تحقیقات درباره اجزای این «شرکت پروژه» تصمیم گیری کنند.

همچنین آرنوش شاکری عضو هیأت علمی گروه نفت و مهندسی شیمی واحد علوم و تحقیقات به عنوان مجری طرح احداث پالایشگاه کوچک این واحد دانشگاهی انتخاب شد.

انتهای پیام/

زهرا سلیمانی کد خبر: 1125995 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی احداث پالایشگاه کوچک واحد علوم و تحقیقات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۸۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت جبران کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران:در حاشیه اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی که به میزبانی چالوس گفت: در این اجلاسیه در زمینه مباحث تخصصی و آسیب شناسی در رشته‌های مختلف بحث و تبادل نظر صورت گرفت تا با ایجاد ساز و کار‌های مناسب، کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد را جبران کنیم.

سید عبدالله میرغیاثی با اشاره به اینکه حرکت دانشگاه آزاد مازندران بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد کشور است که با اهتمام سازمان مرکزی و رویکرد ارزشمند ریاست دانشگاه آزاد کشور تدوین شده ، افزود: همه ما در برابر این سند به عنوان یک سند بالادستی مسئول هستیم تا همه تحولات و رویکرد‌های تعالی دانشگاه آزاد استان مازندران را بر اساس این سند پیش ببریم.

میرغیاثی با بیان اینکه مازندران استانی حاصلخیز و با ظرفیت بسیار بالاست، خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت ۱۳ واحد دانشگاهی و یک مرکز در محمودآباد درصدد شناسایی ظرفیت‌ها و منابع واحد‌های مختلف دانشگاه آزاد هستیم تا بتوانیم برای درآمدزایی غیر شهریه‌ای اقدام کنیم.

وی ادامه داد: اولین گامی که در استان و در راستای سند تحول برداشتیم این که تلاش شد، در اواخر سال ۱۴۰۲ تمامی واحد‌های دانشگاهی را برای یک بار به عنوان تشکیل هیأت رئیسه داشته باشیم و با رؤسای واحد‌های دانشگاهی و کارشناسان حوزه‌های مربوطه نشستی در راستای شناسایی ظرفیت‌ها برگزار کنیم.

میرغیاثی تصریح کرد: ما بر اساس ظرفیت هر یک از واحد‌های دانشگاهی برنامه ریزی داریم تا بتوانیم وضعیت معیشتی و اقتصادی کارکنان و هیأت علمی دانشگاه آزاد استان مازندران را به درجه مطلوب و مقبول برسانیم.

وی همچنین درباره اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی با اشاره به برگزاری این اجلاسیه به منظور تشکیل جلسات گروه‌های مختلف آموزشی مانند گروه هنر و رسانه، تعلیم و تربیت و علوم اجتماعی،خاطرنشان کرد: در این اجلاسیه بحث اقبال کم دانشجویان و خانواده‌ها به دانش‌های علوم اجتماعی بعنوان ضرورت مورد بررسی قرار گرفت ، زیرا در جامعه‌ای که در آن علوم انسانی رشد نکند و مبانی دانش انسانی مورد خدشه وارد شود، می‌تواند بر روی دیگر رشته‌ها هم تأثیرگذار باشد.

دیگر خبرها

  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به کار خود پایان داد
  • ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • ایجاد دانشکده‌های ویژه مادران در همه واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • شانزدهمین دوره مسابقات قرآنی طرح قدس در بندرانزلی آغاز به کار کرد
  • اولین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس - 2
  • ضرورت جبران کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد
  • اولین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس - 1
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه